Pak me dan

Pak me dan


een prachtige vrouw uit Pakistan                 


aarzelde over een leuke man                  


het was zo bizar             


gevoel in de war           


maar eigenlijk dacht ze, pak me dan  

 

 

 

Meander

‘Pak me dan’: © Meander; 16 januari 2020.  


Gif: Internet


Meer gedichten met Hart & Ziel van Meander? Klik HIER.

 

Wil jij de onzekerheid in een relatie overwinnen? Klik HIER. 

Eén gedachte over “ Pak me dan

  1. Ontdekt de prinses haar prins? Zal ze door de doorns heen kunnen ‘kappen’, zijn raadselen kunnen ontwarren,, hem om haar welgevormde vingertje wikkelen? Of ontdekt ze bij de eerste zoen dat hij een koude kikker is, tijdens de slaapt, ondanks de keiharde erwt die onder zijn matras gelegd is ligt te ronken als een os? Spannend hoer dit sprookje verder gaat.

Geef een reactie