Meander schrijft

Meander schrijft

Meander is de irrationele, existentialistische schrijver, die als een grillige rivier door het leven beweegt, bochten van meer dan 180 graden beschrijft, aan de ene oever iets wegslijt om aan de andere oever weer iets af te zetten en zo al doende op velerlei manieren een onbeperkte diversiteit aan onderwerpen aanschouwt, beschouwt en absorbeert om ze vervolgens naar eigen inzicht op originele wijze weer te geven, zoals een onvoorspelbare, eigenzinnige Meander betaamt.

Meander streeft er naar dagelijks te publiceren. Een korte column, of een blog en met enige regelmatig een kort verhaal. Te lezen bij het ontbijt, ’s avonds op de bank, of voor het slapen gaan om even de gedachten verzetten, de dromen op gang te brengen en een glimlach aan de lezer te ontlokken.

De eerste verhalen, blogs en columns zijn reeds geplaatst, zoals: “De Dode Hond, Oneindig Fietsen, Coupe d’Erdogan, Alcoholslot Light, Vies Ding en Sociale Zondag in Zandvoort.”

Meander schrijft op www.meanderblog.nl.

Lees, reageer en informeer uw familie en vrienden over deze unieke en veelzijdige verhalenpagina.

In november wordt de wekelijkse publiekscolumn geïntroduceerd. Iedereen mag een column van één pagina schrijven.  Voorwaarden voor de publiekscolumn zijn: algemene normen van fatsoen en geen propaganda.

meander

3 gedachten over “Meander schrijft

Geef een reactie