Huis in 3 jaar gesloopt door gaswinning

Huis in 3 jaar gesloopt door gaswinning

Een huis in Woldendorp, dat in 3 jaar tijd van een onbeschadigd huis een bouwval is geworden. En de NAM blijft maar roepen dat de oorzaak niet duidelijk is. Bijna 90 jaar stond het goed onderhouden huis onbeschadigd in het mooie dorp in Oost-Groningen. Vanaf 2012 begon de ellende en werd het huis langzaam gesloopt, net als veel andere panden in Woldendorp en omgeving.

Er wordt door de NAM, gesteund door de Nederlandse staat, meer geld uitgegeven om schadevergoeding te voorkomen dan de omvang van de veroorzaakte schade. Een probleem oplossen, of erkennen, dat zit er niet in, want dan geldt het ook voor andere objecten.

Ria Mulder gaat naar de rechter en weet dat niet alleen haar familie, maar heel Groningen achter haar staat. Zet door Ria.
Kop er veur.

Een kort bericht met een link naar Facebook en een link naar Hart van Nederland

Facebook: klik Hier 

Hart van Nederland: klik Hier

Radiouitzending vanaf 17:20 minuten tot 23: minuten. Klik Hier.

Gesloopt, pik het niet meer en teken de petitie: Laat Groningen Niet Zakken

 

Meander

4 gedachten over “Huis in 3 jaar gesloopt door gaswinning

 1. Dank je wel voor jullie aandacht voor mijn strijd, zoals die van vele Groningers met mij. Ik kan er heel veel over zeggen, maar de foto’s spreken voor zich. Ik ben blij dat de laatste weken ook tot de rest van Nederland het besef begint door te dringen dat er meer aan de hand is dan wat scheurtjes en ik merk dat we nu ook van buiten de provincie gesteund worden. Opgeven doen we zeker niet, dat is geen optie. Wordt vervolgd. Een hartelijke groet, Ria Mulder

  1. Beste Ria, ik had anoniem al gehoord van jouw situatie van Annemarie Heite.
   Ik wens je veel sterkte en kop er veur. Doorzetten en haal je recht, hoe lastig dat ook is.
   Rechter is er wel voor de zwakkere partij, de overheid en de NAM niet.
   groet
   Meander (Folkert Buiter)

   1. Dag Folkert, als update laat ik je weten dat de zitting van mijn rechtszaak volgende week woensdag is op de rechtbank Assen. Ik ben blij dat het eindelijk zo ver is. En heb er vertrouwen in. Wordt vervolgd.
    Hartelijke groet,
    Ria

Geef een reactie