Stemadvies voor Groningen

Stemadvies voor Groningen

Beste Groningers, het is onvermijdelijk. U krijgt een stemadvies, want protesteren en anders willen, gaat niet zonder verstandig te stemmen op 15 maart 2017.

Als u het ontwijkende gedrag van Den Haag inzake de gevolgen van de gaswinning helemaal zat bent, stem dan niet op partijen die dit beleid tot nu toe steunden en er geen donder aan gedaan hebben.

Laat u niet in de luren leggen door al die bij de fakkeloptocht aanwezige burgemeesters, gedeputeerden, Kamerleden, Raadsleden en Statenleden. Het was fijn dat ze er bij waren, maar het gaat er om wat ze de afgelopen jaren hebben gedaan en wat ze van plan zijn. Nog beter: “Wat doen ze er sinds 7 februari 2017 aan?”
De onbetrouwbaarheid van de afgelopen jaren kan niet worden weggeveegd door vage beloftes voor de volgende vier jaar.

De ellende voor meer dan honderdduizend Groningers moet ten einde zijn. Door wijs te stemmen draagt u daar aan bij. Het gaat er niet om wie de grootste wordt. Het gaat om Groningen.

Stem dus niet op VVD, CDA, PvdA, PVV, D66, SGP, 50Plus en (nieuwe) kleine partijen. Zij gaan niets voor u doen en hebben aantoonbaar de afgelopen jaren (bijna) niets willen doen. Die partijen hebben geen voorstellen ingediend, noch gesteund, die de Groningers alle recht doen, conform onze wetgeving.

Alleen de Christenunie, GroenLinks, de SP en de Dierenpartij stonden er en stemden consequent voor het Groningse Belang en zij zullen dat ook na 15 maart zeker doen. Keuze genoeg voor Groningen om in ieder geval te kiezen.
Trap niet in beloften van partijen die hebben bewezen dat ze Groningen niet hebben gesteund de afgelopen jaren.

Kijk bij twijfel naar de samenvatting van RTVNoord over wat in de verkiezingsprogramma’s staat over gaswinning en de gevolgen daarvan: KLIK HIER.

 

Stem verstandig. Kies voor Groningen

 

Stemadvies

Informatie waaruit blijkt dat men de afspraken niet nakomt:

Toezeggingen in 2014, die niet zijn waargemaakt

Rutte bij Jinek 7 februari 2017

Opbrengst boven veiligheid

Geef een reactie