Betere Seks met Frambozen

Betere Seks met Frambozen

 

een frivole framboise uit Bellegem                                                       


gaf seksueel gas met welluidende stem                                                


stimulerende zoet geurende frambozen                                          


waren een weldaad voor haar minnekozen                                  


Heisse Liebe wilde ze zonder enige rem 

 

 

Meander

 

Restaurant Le Savoyard aan de Grote Markt 51 te Kortrijk serveert als dessert ondermeer Heisse Liebe. Dat wil zeggen, zo noemde een van onze gasten het voordat ze het, met van haar afstralende kennis van zaken, bestelde.
Heisse Liebe is een combinatie van frambozen en slagroom. Ter informatie wordt er een geplastificeerd A-4tje bijgeleverd, waarop te lezen staat: Betere seks met frambozen. Dat moet natuurlijk zijn: Betere seks dankzij, of door deze overheerlijke zoete vruchten. Zeg nu zelf, wie wil er seks met frambozen. Dat alles wordt overigens gepresenteerd door een enthousiaste en speelse gerant, ene Wim Moreel (Ik verzin het niet hè) onder het motto: De Frivole Fertiele Framboos.

Naast deze speling met de natuur, mag niet onvermeld blijven dat Le Savoyard een uitstekend restaurant is met een excellente bediening. Wilt u ook weten en beleven hoe Le Savoyard is en welke bijzonderheden er nog meer op het menu staan? Bel en reserveer dan: 00 32 56 25 84 74.
Savoyard heeft geen website en geen Facebook, maar wellicht juist daarom hebben ze stijl en klasse.

Over de Framboos? Klik HIER.


Betere seks met frambozen? Klik HIER.

8 gedachten over “Betere Seks met Frambozen

  1. Het zijn ook heerlijke sensuele vruchtjes die framboosjes; zeker in Kortrijk waar ze moreeltechnisch gezien keurig onder een donzige dot volle verse room gehouden worden.

Geef een reactie