Dating via Facebook en dan?

Dating via Facebook en dan?

Een liefdevolle, erotische, andere realiteit, die digitaal vaak moeite heeft om ruimte te krijgen, vooral op Facebook. Onnozel eigenlijk, want de digitale realiteit is veel meer omvattend dan een individu of bedrijf ooit kan beperken.
Het merkwaardige is dat men vaak afgaat op een plaatje, of een enkel woord, zonder de inhoud te lezen en te kennen. God spelen zonder de feiten te kennen en ondertussen echte liefde niet begrijpen en erkennen als waardevol onderdeel van het leven.
Vrijheid van meningsuiting, leven en beleven. Dan kun je niet op een wereldwijd net zeggen dat iets niet mag. Blijf dan in je dorp briefjes schrijven. Er is meer liefde dan je denkt.

 

ErostischZe liet haar handen langzaam over zijn rug glijden. Ze gleden door en ze kneep in zijn stevige, gespierde billen. Hij lachte en keek haar aan met een brede glimlach en ogen die haar op een prettige manier deden huiveren. Ze vervolgde haar sensuele, prikkelende, zachte massage en voelde hem meer en meer ontspannen.

De olie die ze gebruikte was vermengd met een oeroude zalf en had een bedwelmende, heerlijke, Oriëntaalse geur. Het verzachtte de huid en drong naar binnen om de spieren zowel losser als sterker te maken. Immers, dit was niet meer dan het voorspel van het voorspel. Een liefdevolle weg naar meer.

Na een half uur was hij bijna in slaap gevallen. Met een ferme tik op zijn billen haalde ze hem uit zijn trance en zei: “Nu mag jij bewijzen dat je het beter kunt dan ik.” Hij trok haar naar zich toe, zoende haar zacht op haar mond, ging staan en draaide haar op haar buik. Zacht in het begin, beetje bij beetje steeds krachtiger, masseerde hij haar rug, schouders, nek, armen, handen, benen, voeten en billen. Hij liet zijn handen tussen haar billen glijden en raakte haar zachtjes aan op de meest gevoelige plekken. Zacht en meer dan zacht.

ErotischHet leek alsof ze weg zweefde op gevoelens die ze kende, maar die intenser leken dan ooit. Ze draaide zich om en wilde hem op haar trekken, maar hij schudde nee, wreef zijn handen weer in de warme, melkachtige olie en ging verder. Zijn handen gleden naar haar gezicht. Met ongekende tederheid werden haar wangen, kin, hals en nek soepel onder zijn handen. Ze voelde de spanning wel stijgen en merkte dat haar opwinding toenam als nooit tevoren, maar toch ontspande ze.
Hij streelde haar zij, haar borsten, haar buik en nog een keer haar benen, voeten, armen en handen. Hij sloeg niets over, vooral niet toen ze haar benen verder uit elkaar deed en ze zijn handen stevig tegen haar aanduwde. Ze kon niet wachten, maar ze wilde en moest wachten, vond ze.

Met de randen van zijn nagels danste hij over haar buik naar haar borsten en terug. Ze voelde de door het ritmische getokkel van zijn vingers ontlokte tintelingen vanaf haar huid door haar hele lichaam stromen. Hij masseerde haar gedurende een onvatbare periode zo zacht en zo lang, dat ze de talloze orgasmes niet meer kon tellen, omdat het een aaneengeregen ketting van explosies leek, die in kracht en emotie toenamen. Er was geen plek in haar lichaam die ze niet voelde zo lang hij haar beroerde. Ze merkte dat ze meer energie kreeg in plaats van moe te worden. Ondertussen had ze haar handen nog eens ingesmeerd en nam ze hem in haar handen. Als ze merkte dat ze te hard ging en hij het niet meer hield, stopte ze even.

Erotisch
Adam en Eva van Luk van Soom

 

Toen ze eindelijk zover waren en verstrengeld raakten in elkaar, gebeurde er zoveel in een allengs vervagend tijdsbestek, dat ze als vanzelf uit vermoeidheid en van genot in slaap vielen. Toen ze een uurtje later wakker werden begon een volgende, wilde, ongeremde, gepassioneerde, vrijpartij, die hen deed vergeten wie en waar ze waren.
De volgende ochtend zetten beiden hun Augmented Reality Bril af. Zij in Almere en hij in Oosterzee.

 

Meander

Adam en Eva is een sculptuur van Luk van Soom. Zie ook www.lukvansoom.com/nl/werk-detail/adam-eva.html

Boek Erotische Massage. Klik HIER.

Augmented Reality Bril. Meer weten? Klik HIER.

 

 

10 gedachten over “Dating via Facebook en dan?

  1. meeslepend en tja op fb mochten vroeger erotische prentjes en die verwijderen ze nu ook weer terwijl dit wel bij het leven hoort . haat en nijd en mishandeling mag rondgaan maar als t mooi is niet , wat willen ze nu ???

Geef een reactie